Janneke de Jong-Klamer     Bevrijdingstraat 14     1318 AP   Almere          06 - 34486062         info@feelit.nl
Massagepraktijk Feel it!
Hotstone massage

Hotstonemassage is een massage waarbij gewerkt wordt met warme stenen.
De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heater gebruikt, de stenen liggen daarbij in het water.

De Hotstonemassage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 tot 12 cm.

Eerst wordt een aantal stenen op uw rug neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt uw lichaam gemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange, rustige en cirkelvormige strijkingen en verschillende knedende bewegingen.

Door de combinatie van warmte, beweging en druk is het mogelijk dieper in het spierweefsel komen wat de massagebehandeling veel effectiever maakt. Een Hotstonemassage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam weer in balans brengen.


Terug naar het overzicht